Meny Lukk

PAPIRPOSER MED UTSTANSET HÅNDTAK

Papirposer med utstanset håndtak kan tilbys med følgende papirkvaliteter: Hvit eller brun kraft, bestrøket, 140-250 gram. Om ønskelig kan posen lamineres i matt eller blank, om man ønsker en ekstra finish på posen. Lamineringen gjør den også sterkere og beskytter posen mot fuktighet.

Papirtyper

Vi leverer en rekke forskjellige papirtyper. Ulike tykkelser og ulike teksturer. Velg det uttrykket som passer best for din bedrift.

Farger

Det finnes uendelige muligheter for farger på dine poser. Pantone er det som er mest brukt. Trykk på linken for å se Pantone fargekart. www.pantone.com

Laminering

For å gi et stilfult uttrykk kan du velge å laminere posen blank eller matt.

Trykk

Det finnes en rekke spennende og effektfulle trykkmetoder som får din profil til å stå frem. Alt fra glinsende metallisk trykk, til blankt trykk eller trykk som er embosset i papiret.

Alternativ trykk

Man kan også velge å ha trykk andre steder på posen. En populær variant er å ha trykk i nedbrett. Du kan også ha trykk på siden av posen eller inni posen.

Håndtak

Utstanset håndtak kan komme i flere former og størrelse. Dette tilpasses etter ditt behov.

Størrelse – format

Du kan fritt velge posens størrelse og format. Skal den være stor eller liten? Liggende, stående eller kvadratisk? Eller trenger du flere poser i flere størrelser? Lag posen slik at den er best mulig tilpasset varene du selger.

Løsninger

Det finnes mange kreative og spennende løsninger som kan løfte posens uttrykk og funksjon. Et transparent vindu kan bidra til å eksponere varene du selger. Et kort festet på håndtaket kan brukes for å fremme et budskap eller som en til-fra lapp, slik at posen også kan være en gavepose. Her er det mange muligheter. Kontakt oss så hjelper vi deg.