Meny Lukk

Nyhetsbrev uke 21, 2021.

Alt du trenger til nettbutikken!

Det siste halvannet året har endret våre handlemønster dramatisk. Netthandelen har gjennom flere år vært økende, men pandemien har tvunget oss alle til å endre handlemønsteret. Vi er overbevist at det bare vil fortsette, derfor blir totalopplevelsen med emballasjen som et viktig element enda viktigere. En emballasje av høy kvalitet kan forbedre «unboxing» opplevelsen – øyeblikket da produktet oppleves fysisk, og kvaliteten på produktet blir bedømt.

Vil tilbyr et bredt utvalg av standardsortiment som du finner i vår nettbutikk på alt fra fraktposer, fraktesker, bølgepapp, bobleplast, tape eller silkepapir. Vi hjelper deg selvsagt også med å utforme egendesignet fraktemballasje hvor vi tilpasser etter dine ønsker og behov.

Se mer av våre løsninger på fraktemballasje.

Fraktesker

Med fraktesker blir produktene godt beskyttet. Det finnes mange smarte løsninger og man kan selvsagt utforme eget design på trykket.

Fraktposer

Du har mange muligheter med fraktposer. Mange praktiske løsninger, egendesignet trykk, du kan velge mellom plast eller den mer miljøvennlige løsningen med papir osv. Vi hjelper deg å finne en passende løsning for deg.

Ludvigsen AS benytter anledningen til å ønske alle en riktig god sommer!